Over ons

Over ons

Hallo, ik ben Laura, de oprichter en eigenaar van Yume Design. Ik ben deze webshop begonnen vanwege mijn liefde voor hobbyen en mijn verlangen om anderen te inspireren om zelf te gaan craften.

Creatief bezig zijn doe ik al van jongs af aan en bied mij veel ontspanning. Na mijn opleiding als industrieel product ontwerpen droomde ik ervan mijn eigen creaties te kunnen delen met de wereld. in 2018 heb ik besloten de sprong te wagen en deze webshop te starten.

Mijn partner ondersteund mij met mijn webshop, of het nu gaat om marketing, orderafhandeling of gewoon morele ondersteuning. We zijn een klein team, maar we zijn toegewijd om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Bij Yume Design geloven we dat iedereen het potentieel heeft om creatief en handzaam te zijn, en we willen het mensen zo gemakkelijk mogelijk maken om te beginnen met knutselen. Daarom bieden we een reeks doe-het-zelf papercraft-producten, van beginnersvriendelijke kits tot meer geavanceerde projecten.

We zijn trots op onze producten en elk item in onze winkel is ontworpen en gemaakt met zorg en aandacht voor detail. We gebruiken hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke verpakkingen om ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn.

Bedankt voor je bezoek aan Yume Design, en we hopen dat onze producten je inspireren om te gaan knutselen. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!

Veel plezier met knutselen,

Laura

Ps: Neem zeker eens een kijkje op een van onze social media pagina’s.